Over

Bedrijfsadvies van Ron Niemeijer

In 1998 is Ron Niemeijer begonnen als assistent-accountant bij een MKB accountantskantoor. Hier heeft hij zich niet alleen tot een allround adviseur kunnen ontwikkelen, maar heeft ook ontdekt hoe uitdagend en waardevol het is om een goede sparringpartner te zijn voor ondernemers.

In 2009 is hij afgestudeerd als certificeringsbevoegd Accountant-Administratieconsulent (AA). 

In 2011 is Ron zijn eigen accountantspraktijk gestart en na het volgen van een Masterclass MKS Bedrijfsadviseur in 2017 heeft hij naast zijn accountantspraktijk een adviespraktijk speciaal gericht op winstverbetering opgestart. Ron helpt hierbij  MKB ondernemers om meer winst te maken. Het advies gaat zij aan zij met de ondernemer en bestaat niet uit wollige rapporten maar praktisch, direct toepasbare tips en adviezen. Doel is om inzicht in de resultaatbepalers te geven, offerte- en prijscalculaties te verbeteren en hiermee uiteindelijk een hogere winst te creëren. 

"Het mooie van dit werk is dat ik heel concreet iets oplever voor mijn klant, het geeft veel voldoening om te zien dat mijn advies snel tot een beter resultaat en veel nieuwe inzichten bij ondernemers leidt!"

"Ik zie mijzelf als betrokken, verfrissend en vernieuwend en daarmee dé ideale partner voor alle ondernemers die graag een persoonlijke en vooruit denkende adviseur aan hun zijde hebben."